Whatsapp
For a fair and healthy living!

Wie is Nuts World?

Wij zijn Nuts World, leverancier van noten voor horeca, bakkers, cateraars in binnen- en buitenland. Specialist in eerlijke en gezonde noten vanuit Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Aan wie leveren wij?

We beleveren onze noten aan de zakelijke markt. Het voordeel voor deze groep is dat er geen minimale bestelhoeveelheid aan zit en wij onze klanten beleveren met enkele dozen. Vaak heeft het MKB (bakkerszaken, horecazaken, cateraars, etc.) hier voldoende aan om voorlopig vooruit te kunnen en zitten ze niet vast aan een minimale afname.

Meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of mail je vraag naar info@nutsworld.nl en we geven je spoedig een reactie.

Waarom Nuts World?

Wij zijn als bedrijf erg flexibel en leveren nagenoeg alle bestellingen zelf af. Dit houdt in dat we snel kunnen schakelen mocht u om product verlegen zitten en dus op korte termijn geen voorraad meer heeft. Daarnaast hoorden wij van diverse partijen dat er bij veel leveranciers aan een minimale bestelhoeveelheid voldaan moet worden alvorens deze leverancier de bestelling zou komen bezorgen. Wij vonden dat dit anders kon en hebben daarom geen minimale bestelhoeveelheid waardoor u zich dus geen zorgen hoeft te maken of u wel aan de voorwaarden voor bezorging voldoet.

Kortom, u krijgt kwalitatief hoogstaand product tegen een goede prijs en dat wordt altijd afgeleverd op de afgesproken plaats.

Geschiedenis

Nuts World is ontstaan in 2014. Vanuit hier is het idee ontstaan om de Afrikaanse noot aan de man te brengen en de markt op te gaan om het verhaal achter de cashewnoot te gaan vertellen. We leveren deze noten direct vanuit verschillende landen in West-Afrika.

Het eerste jaar verkocht Nuts World alleen cashewnoten en macadamia’s en vanuit diverse afnemers kregen we te horen of we ook andere noten konden leveren. De kwaliteit van beide notensoorten was beter dan dat men gewend was en het verhaal erachter maakte het plaatje compleet. Benieuwd? We vertellen dit verhaal graag ook aan u!

Na een jaar is ons assortiment uitgebreid met andere noten welke we leveren aan uiteenlopende branches.

Inmiddels beleveren we klanten uit Nederland, België, Duitsland en ook al naar een aantal Zuid-Europese landen.