Whatsapp
For a fair and healthy living!

Noten voor horeca & wederverkoop

Hier kunt u meer informatie vinden over onze noten. Klik op een van de noten voor een uitgebreide beschrijving over de origine, toepassing en voedingswaarden.

Amandelen
De amandel is een veel gebruikt ingrediënt bij industriële verwerkers. Hier wordt dan voornamelijk gebalanceerde amandelen voor gebruikt.
Meer informatie
Cashewnoten
Cashewnoten kun je overal in terug vinden. Ze worden vaak in mixen gebruikt, zowel geroosterd als ingeroosterd. Daarnaast worden ze ook veel in de industriële industrie gebruikt als ingrediënt.
Meer informatie
Hazelnoten
Een ander gemeenschappelijk aspect wat hazelnoten met amandelen hebben is dat ze veelal in de bakkerij industrie gebruikt worden.
Meer informatie
Macadamia
Macadamia’s worden eigenlijk overal voor gebruikt. Men kan ze terug vinden in de notenmixen, zowel gebrand als ongebrand.
Meer informatie
Paranoten / Brazilnuts
De Brazilnut heeft een banaan-achtige vorm en zijn geclusterd in een grote vrucht. Deze vrucht heeft een doorsnee van ongeveer 10-15 centimeter.
Meer informatie
Pecannoten
De pecannoot maakt de laatste jaren in Nederland ook zijn opmars. De noot werd altijd gezien als soort walnoot, maar doordat de consument steeds bewuster gaat eten ontdekt men nu ook de pecannoot.
Meer informatie
Pinda
Pinda’s worden op diverse manieren toegepast. Zo worden de pinda’s in dop verkocht, pinda’s met vlies en geblancheerde pinda’s.
Meer informatie
Pistachenoten
Pistachenoten in schil worden vaak gegeten als snack. De pistache noten worden dan geroosterd in de schil en kunnen daarna ook een zout behandeling ondergaan.
Meer informatie
Walnoten
Na dat de noten volgroeit zijn worden ze handmatig of machinaal gekraakt. Tegenwoordig gebeurt dit vaker machinaal dan handmatig. Overigens wordt er ook een flink percentage gewoon in de dop verkocht.
Meer informatie