Whatsapp
For a fair and healthy living!

Pinda's in ieder mogelijke variant bestellen

Waar komen pinda's vandaan?

Het is niet bekend waar dat de pindaplant vandaan komt. Pinda’s groeien overal ter wereld en dat doen ze het best in landen met een warm klimaat. Grote export landen zijn voornamelijk Argentinië, Brazilië, China, de Verenigde Staten en India.

Eigenlijk is een pinda geen noot maar het is een peul vrucht. Aangezien dit toch niet weg te denken is in de huidige maatschappij en vaak wel geassocieerd wordt met noten, vinden ook wij dat hij niet mag ontbreken. Een pinda groeit onder de grond en heeft de beste opbrengst op een zanderige ondergrond.

Toepassing

Pinda’s worden op diverse manieren toegepast. Zo worden de pinda’s in dop verkocht, pinda’s met vlies en geblancheerde pinda’s. In diverse notenmixen zien we pinda’s terug komen en ook los zijn ze te verkrijgen. Pinda’s bevatten veel olie en worden daarom ook veelvuldig gebruikt voor het persen van olie. Tot slot worden de pinda’s ook veel gebruikt in de industrie. Hierbij valt te denken aan het vervaardigen van pindakaas.

Neem contact op Of stuur een Whatsapp bericht

Voedingswaarde van Pinda

Waarden Hoeveelheid per 100g Waarden Hoeveelheid per 100g
Energiewaarde in kJ 2612 kJ Vitamine E 8,3 mg
Energiewaarde in kcal 623 kcal Koolhydraten 16,0 g
Verzadigde vetzuren 6,83 g Natrium 18 g
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 24,4 g Calcium 92 mg
Meervoudig onverzadigde vetzuren 15,56 g Fosfor 376 mg
Voedingsvezel 8,5 g IJzer 4,58 mg
Eiwitten 26 g Jodium 2,5 µg
Vitamine B1 0,90 mg Kalium 705 mg
Vitamine B2 0,15 mg Koper 0,5 mg
Vitamine B6 0,30 mg Magnesium 168 mg
Vitamine C 0 mg Selenium 7,2 µg
Vitamine D 0 µg Zink 3,0 mg

Pinda's, met hun heerlijke smaak en veelzijdige toepassingen, zijn een favoriete snack en een essentieel ingrediënt in talloze gerechten over de hele wereld. Bij Nutsworld begrijpen we het belang van kwaliteit, eerlijke afkomst, en een goede prijs als het gaat om pinda's. In dit artikel zullen we dieper ingaan op waarom pinda's van Nutsworld de perfecte keuze zijn voor uw horecazaak of voedselproductiebedrijf.

Waarom pinda's?

Pinda's zijn niet alleen populair vanwege hun smaak, maar ook vanwege hun voedingswaarde. Ze zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten, gezonde vetten, vezels, en verschillende essentiële vitaminen en mineralen. Bovendien zijn pinda's uiterst veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt in zowel hartige als zoete gerechten.

De rol van Nutsworld als uw specialist

Als het gaat om het inkopen van pinda's voor uw horecabedrijf of voedselproductiebedrijf, is samenwerken met een specialist van cruciaal belang. Nutsworld, uw pinda's leverancier en groothandel, biedt niet alleen toegang tot de beste pinda's, maar staat ook garant voor kwaliteit en eerlijke afkomst.

Waarom Nutsworld als uw specialist?

  1. Kwaliteit: Bij Nutsworld is kwaliteit onze topprioriteit. Onze pinda's worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. We garanderen dat ze altijd vers en smaakvol zijn.

  2. Eerlijke afkomst: We hechten veel waarde aan eerlijke afkomst. Onze pinda's worden verantwoord geteeld en geoogst, met respect voor zowel mens als milieu. Dit maakt onze noten niet alleen lekker, maar ook ethisch verantwoord.

  3. Ruime keuze: Nutsworld biedt een breed assortiment pinda's, variërend van geroosterd en gezouten tot ongebrande en ongezouten varianten. Bovendien kunnen we noten in verschillende maten en verpakkingen leveren, zodat u precies kunt krijgen wat u nodig heeft.

  4. Deskundig advies: Ons team van experts staat altijd klaar om u te voorzien van advies over hoe u pinda's het beste kunt gebruiken in uw culinaire creaties.

Pinda's in de horeca

Als horecaondernemer begrijpt u dat de kwaliteit van uw ingrediënten de sleutel is tot het bereiden van heerlijke gerechten. Pinda's bieden een uitstekende kans om uw menu te verrijken en uw gasten te verwennen.

Waarom zijn pinda's geschikt voor de horeca?

  1. Veelzijdigheid: Pinda's kunnen worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, van voorgerechten en hoofdgerechten tot snacks en desserts. Hun hartige smaak voegt een heerlijke dimensie toe aan uw gerechten.

  2. Gezondheidsbewustzijn: Gasten zijn steeds meer gericht op gezonde voeding. Pinda's bieden een natuurlijke bron van voedingsstoffen, wat hen tot een uitstekende keuze maakt voor gezondheidsbewuste gasten.

  3. Geschiktheid voor speciale diëten: Pinda's zijn van nature glutenvrij en passen goed in verschillende dieetwensen, waaronder veganistische en vegetarische menu's.

Samenwerken met Nutsworld, uw betrouwbare groothandel

Om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende pinda's op voorraad heeft, is samenwerken met een betrouwbare groothandel van cruciaal belang.

Voordelen van samenwerken met Nutsworld:

  1. Kostenbesparing: Nutsworld biedt aantrekkelijke prijzen voor bulkbestellingen, waardoor u uw inkoopkosten kunt verlagen en uw winstmarges kunt vergroten.

  2. Betrouwbaarheid: We zorgen voor een constante voorraad, zodat u nooit zonder pinda's komt te zitten, zelfs niet tijdens drukke seizoenen.

  3. Efficiëntie: Door in bulk in te kopen bij Nutsworld, kunt u uw inkoopproces stroomlijnen en uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Conclusie

Pinda's zijn niet alleen een smakelijke snack, maar ook een waardevol ingrediënt voor de horeca en voedselproductie. Het werken met Nutsworld, uw pinda's specialist en groothandel, die de nadruk legt op kwaliteit en eerlijke afkomst, is essentieel om de beste pinda's te verkrijgen voor uw gerechten of producten. Bovendien kunnen pinda's uw menu verrijken en aantrekkelijker maken voor gezondheidsbewuste gasten. Als u op zoek bent naar hoogwaardige pinda's tegen een eerlijke prijs, zorg er dan voor dat u samenwerkt met Nutsworld, uw partner voor kwaliteit en smaakvolle pinda's.