Whatsapp
For a fair and healthy living!

Dé partner voor noten in de horeca en recreatiebranche

Nutsworld is leverancier van een zeer groot assortiment diverse noten. Wij kunnen leveren op vaste afspraak of uiteraard op afroep bij u op locatie. Ons aanbod diverse noten, peulvruchten en zaden zijn af te nemen per grootverpakking, maar ook per emmer, kilo of anders over een te komen.

Service voor grootverbruikers van noten, zaden en peulvruchten.

Service is belangrijk voor u. In overleg met u stemmen wij af welke producten u af wilt nemen en in welke hoeveelheden en/of op welke periodieke basis. Uiteraard is de kwaliteit van onze producten constant en kunnen wij deze gegarandeerd leveren. In veel gevallen zijn onze producten van hogere kwaliteit dan u gewent ben van diverse groothandel grossiers en worden onze producten in overleg bij u geleverd waardoor u zelf niet hoeft te rijden voor de producten.

Heeft u interesse in onze producten? Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te nemen en u te laten proeven van ons assortiment noten, peulvruchten en zaden van kwaliteit.

Ons assortiment

Het assortiment van Nutsworld bestaat uit noten, zaden & peulvruchten. Deze zijn in veel verschillende vormen te verkrijgen voor u als horeca ondernemer of restaurant.  Denk hierbij aan zowel gebrande als ongebrande noten, gezouten of juist ongezouten en ook onze peulvruchten kunnen vers of gedroogd worden afgenomen. U bepaald zelf de afname hoeveelheid en uiteraard zijn er geen verplichtingen of periodieke aankopen verplicht. U besteld wanneer het nodig is, ongeacht de afname of de hoeveelheid producten zorgen wij altijd voor een passende levering bij u op locatie.

Neem contact op met ons, we helpen u graag!

Graafdijk Oost 51
2973 XC Molenaarsgraaf

06 55540542
info@nutsworld.nl